Ewa Kebrowska

Team Leader Helpdesk and Recruitment

Mijn naam is Ewa, 32 jaar oud en woon in Venlo. 2 kinderen, 1 man, 1 hond en een paar muizen die ik niet kan vangen…

In 2014 heb ik een paramedische studie gedaan in Polen, maar nadat ik mijn studie had afgerond, verliet ik mijn thuis in Polen om een nieuw leven te beginnen in Nederland. Ik ben ook begonnen aan de studie bedrijfspsychologie, maar heb deze niet kunnen afmaken omdat ik moeder ben geworden. Tussen 2014 en 2018 heb ik veel verschillende banen gehad binnen de logistieke sector. Via collega’s kwam ik bij SEP Peeters terecht en begon ik als Backoffice medewerker. SEP Peeters is met enkele andere bureaus gefuseerd en is uiteindelijk Upforce geworden.

 

Open voor nieuwe ideeën

Wat ik erg leuk vind, is dat je binnen Upforce je mening kunt geven en iedereen echt openstaat voor nieuwe ideeën. Ik presenteerde het idee van een aparte helpdeskafdeling en de directie heeft dit ook daadwerkelijk geïmplementeerd. Samen met een andere collega was ik de eerste medewerker van de helpdesk en inmiddels is deze uitgegroeid tot 3 fulltime medewerkers met mij als teamleider. Voor mij laat dit zien dat Upforce echt open minded is en dat er veel potentie is voor persoonlijke en professionele groei.

Ik heb ook een aantal persoonlijke doelen die ik graag wil bereiken. Zo wil ik het Nederlandse B2-niveau halen, mijn bachelor bedrijfspsychologie afronden, een groene band (bij voorkeur een zwarte band) behalen in Lean Six Sigma en uiteindelijk ook een MBA behalen. Mijn uiteindelijke doel binnen Upforce zou de functie van operationeel directeur of internationaal recruitmentdirecteur zijn. Je moet groot dromen toch!

Het voelt echt als een veilige omgeving waarin ik mijn ding kan doen

Werk leven balans

Upforce is het eerste bedrijf waar ik ooit voor heb gewerkt dat zo gefocust is op de balans tussen werk en privéleven van hun werknemers. Het voelt echt als een veilige omgeving waarin ik mijn ding kan doen en mijn mening kan uiten. Hoewel er voldoende deadlines zijn en we af en toe wat extra uren maken, laten mijn managers mij nooit iets doen wat ik niet wil. Dit maakt Upforce voor mij bijzonder.

Ook onderdeel zijn van Upforce?

Kom werken bij een van de leukste uitzendbureaus van Nederland net als Ewa.

Cookies

Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Cookie instellingen’ te klikken, kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Selecteer taal